HET ABONNEMENT DAT ZICH IEDERE MAAND AUTOMATISCH AANPAST AAN JOUW VERBRUIK.

Als je veel surft, gaat jouw maandbedrag vooral op aan MB’s. Bel je veel, dan gaat je maandbedrag vooral naar belminuten. SMS’en zijn altijd gratis. Ontdek het hieronder!

BESCHIKBAAR IN 3 TARIEVEN:

tariefplan €10
_0000_internet

500 MB


_0004_bellen

75 min.


_0008_sms

Onbeperkt* sms


_0019_hittheroad
JIM Mobile BINGE €15
_0000_internet

1,5 GB


_0004_bellen

100 min.


_0008_sms

Onbeperkt* sms


_0019_hittheroad
tariefplan €20
_0000_internet

2,5 GB


_0004_bellen

125 min.


_0008_sms

Onbeperkt* sms


_0019_hittheroad

Hoe werkt het?

Vandaag krijg je bij een abonnement altijd een vast aantal MB’s of belminuten. Bij JIM Mobile krijg je een abonnement dat zich aanpast aan jou. Per gebruikte MB of minuut gaat er automatisch een vast bedrag van je maandbedrag. Op die manier hoef jij nooit op voorhand iets in te stellen. Het enige dat je moet doen is je maandbedrag kiezen en dat spendeer je zoals je zelf wil. Je kan al instappen vanaf 10€/maand.
De slider hieronder illustreert alle mogelijke combinaties: 

€10 ABO

(€0,008 / MB)                           (€0,08 / MIN)

€15 ABO

(€0,005 / MB)                         (€0,075 / MIN)

€20 ABO

(€0,005 / MB)                           (€0,06/ MIN)

WAAROM JIM MOBILE?

_0006_1-Red-Bg

Een abonnement dat zich maand na maand aanpast aan jou
Per gebruikte MB of minuut gaat er automatisch een vast bedrag van je maandbedrag. Zo heb je maand na            maand een abonnement dat zich steeds aanpast aan jou 

_0007_2-Red-Bg

Een optimaal gebruik van je maandbedrag
Als je een abonnement hebt met een vast aantal MB’s of minuten dan is de kans groot dat je betaalt voor MB’s        en minuten die je niet gebruikt. Bij ons gebruik je jouw maandbedrag altijd optimaal.

_0008_3-Red-Bg

Altijd onbeperkt SMS'en
Wie laat mensen nu nog betalen om te SMS’en? Wij zeker niet! Hoeveel SMS’en je ook verstuurt, ze kosten je         niets, nada, noppes!

_0009_4-Red-Bg

Geen gedoe, alles gaat vanzelf
Per gebruikte MB of minuut gaat er automatisch een bedrag van je maandbedrag. Je hoeft dus niets in te                stellen of keuzes te maken. Kies het maandbedrag dat het best bij je past en spendeer het zoals je zelf wil.

_0010_5-Red-Bg

Het Hit The Road Pack voor iedere klant
Het Hit The Road pack is een gratis service die we aan elke abonnee geven. Met deze service is het                      dataverkeer (de MB’s dus) die je gebruikt met de apps van Waze, NMBS, De Lijn, MIVB en Infotec.be in                België altijd gratis. Ontdek er alles over.

_0011_6-Red-Bg

Betaal altijd even weinig, ook als je over je maandbedrag gaat.
Heb je je maandbedrag volledig opgebruikt, dan surf en bel je verder aan dezelfde voordelige tarieven. Het          JIM Mobile abonnement is het enige abonnement waarbij de prijs per minuut of MB hetzelfde blijft, zowel              binnen als buiten je abonnement.

WAAROM ONLINE BESTELLEN?

_0018_check

GEEN CONTRACTDUUR
OP ELK MOMENT OPZEGBAAR

_0012_sim

GRATIS LEVERING 
VAN JE SIMKAART
 

_0009_toestel

BEHOUD GRATIS 
JE HUIDIG GSM-NUMMER

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarvoor dient de slider bij de tarieven?

De slider geeft de flexibiliteit van het abonnement weer. Gebruik het witte bolletje van de slider onder elk tariefplan om te zien hoeveel je per maand kan surfen en/of bellen. Zo zie je meteen welk JIM Mobile-tarief voor jou het beste is.

Als ik voor het €15-abonnement kies en de slider op 1,5 GB en 100 minuten plaats, hang ik dan vast aan die keuze als ik op "Bestel" klik?

Nee, totaal niet. De slider is enkel een tool om te zien wat je met je belwaarde kan doen en maakt het je dus gemakkelijk om een tariefplan te kiezen. Hoe ga je te werk? Kies jouw abonnement van €15 of €20 en klik op bestel. Je dient dus nooit op voorhand te kiezen hoeveel minuten en MB’s je per maand wilt. Je hebt immers een belkrediet en je gebruikt dit zoals jij wilt.

Wat als mijn maandbedrag opgebruikt is?

Je maandbedrag is belwaarde. Als je je belwaarde van de lopende maand opgebruikt hebt dan kan je gewoon verder bellen en surfen aan dezelfde tarieven tot aan het einde van je periode (maand). €0.008/MB en €0.08/min voor het €10-abonnement en €0.005/MB en €0.075/min bij het €15-abo. Bij het €20-abonnement is dat €0.005/MB en €0.06/min. Dus geen dure buiten-bundel-tarieven bij ons. Het meerverbruik wordt aan je eerstvolgende factuur toegevoegd. 

* Aanbod onderhevig aan de voorwaarden voor een normaal en persoonlijk gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod.

Voorwaarden en tarieven

Alle JIM Mobile-tarieven zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden van Telenet Group, zijn voorbehouden voor een persoonlijk en privégebruik en zijn enkel van toepassing voor nationale oproepen en sms’en, uitgezonderd speciale nummers en diensten van derden. De prijs van een MMS bedraagt €0,08 naar JIM Mobile en BASE en €0,16 naar alle andere netwerken. Je kan gebruik maken van diensten van derden maar deze worden gefactureerd buiten je bundel. De vermelde tarieven gelden voor een nationaal gebruik.  Buiten de bundel betaal je per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven naar speciale nummers (070, 077, 0900,..) te kennen, kan je een e-mail sturen naar support@jimmobile.be of bel 1984 (gratis in België) of +32 (0)486 19 1984 elke dag tussen 8u en 22u.

Sociaal voordeel beschikbaar op de JIM Mobile tarieven.